Suuriarvoinen viini, joka on saatu huolellisesta Cannonau-rypäleiden valinnasta, pääasiassa yli 40-vuotiaista köynnöksistä, jotka on kasvatettu albarello-tyylillä.
Hitaasti tapahtuvan kuorifermentoinnin jälkeen, joka suoritetaan pienissä teräksisissä säiliöissä noin 20 päivän ajan, viini kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä 24 kuukauden ajan. Tämän jälkeen se kypsyy makuullaan vähintään 8 kuukautta.
Upea granaatinpunainen väri.
Tuoksu on vaikuttava. Täynnä kypsien punaisen ja mustan marjan aromeja, kirsikan ja lakritsin vivahteita, jotka on sävytetty Välimeren yrteillä, hienoilla ja makeilla mausteilla. Maku on miellyttävän lämmin, suolainen ja mausteinen, kaikki täydellisesti yhdistetty mineraalisten vivahteiden kanssa. Sen runsas ja samettinen rakenne on hyvin tasapainossa tanniinisen monimutkaisuuden ja elegantin, pitkäkestoisen jälkimaun kanssa.
Se on viini, joka sopii erinomaisesti kaikkein hienoimpiin ja hienostuneimpiin juomisiin. Täydellinen kumppani voimakkaasti rakenteellisten ja suolaisten juustojen tai tärkeiden liharuokien kanssa.